Houten Vloer

Houten vloer Apeldoorn

Ben je op zoek naar een houten vloer voor je woning in Apeldoorn (goed bereikbaar vanuit Apeldoorn, Zwolle en omgeving)? Neem dan eens een kijkje in de showroom van HomeFloorz. Dit is een vloerenzaak die wel uit het juiste hout is gesneden. Hier worden op basis van jouw wensen en voorkeuren de vloeren geselecteerd die het beste bij jou en je woonstijl passen. Kom dus voor een houten vloer voor je woning in Apeldoorn bij ons over de vloer, want eenmaal binnen zeg je wow. We hebben al houten vloeren geplaatst in Apeldoorn, Harderwijk, Deventer, Zwolle en ver daar buiten.

Parketvloer

De mogelijkheden van een houten vloer in Apeldoorn

Kies je voor een houten vloer in je woning in Apeldoorn, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Deze vloeren worden namelijk op een authentieke manier geproduceerd, waardoor de uitstraling van de vloer robuust en natuurlijk is. Daarnaast heb je de keuze uit 16 verschillende kleuren wanneer je voor een houten vloer in je huis in Apeldoorn kiest. Deze vloeren zijn beschikbaar in diverse lengtes en maten en de houten vloeren zijn ook geschikt om te combineren met een vloerverwarming.

De voordelen van een houten vloer bij HomeFloorz

In de showroom van HomeFloorz vind je een selectie houten vloeren die perfect past bij jouw woning in Apeldoorn. Omdat wij graag luisteren naar wat de wensen en voorkeuren van onze klanten zijn, kunnen wij een aanbod selecteren die helemaal aansluit bij jouw woonstijl. Naast een aanbod vloeren die perfect bij jouw wensen aansluit, willen we er ook voor zorgen dat je gegarandeerd bent van de juiste kwaliteit en service. Daarom bieden we aan om de vloer bij jou te komen leggen, zodat je zeker weet dat de vloer goed gelegd wordt en dat je over tien jaar nog steeds kunt genieten van een prachtige houten vloer in jouw woning in Apeldoorn.

Interesse in een houten vloer in Apeldoorn?

Zou jij graag een houten vloer willen hebben in jouw woning in Apeldoorn? Kom dan eens langs in de showroom van HomeFloorz. Hier vind je een selecte houten vloeren die perfect aansluit bij jouw wensen en voorkeuren. Ook kun je hier terecht voor laminaat, PVC of tegels. Maak een afspraak via de website of door te bellen naar +31 6 41 44 61 74 en geniet binnen de kortste keren van een houten vloer in jouw huis in Apeldoorn.

Wil je graag een houten vloer in Zwolle kopen en wil je daarbij het juiste aanbod, perfect kwaliteit en de beste service ontvangen? Ga dan naar Homefloorz in Goor. Voor het maken van een afspraak kun je de winkel bereiken via +31 6 41 44 61 74 of je kunt een bericht achterlaten op de website.

Wat onze klanten zeggen

Nieuwsgierig naar wat onze klanten te zeggen hebben? Bekijk onze reviews en ontdek waarom ze zo enthousiast zijn over onze vloeren

Roger heeft met zijn team onze pvc vloer gerealiseerd. Zeer goede ervaring met hem en zijn mensen gehad. Transparant en makkelijk contact en zeer vriendelijk! Denkt mee in oplossingen zonder verborgen “addertjes” onder het gras. Zeker een aanrader voor als je een mooie professioneel gelegde vloer wilt hebben!
Michel Pot
Zeer tevreden met onze pvc vloer. Fijn contact met Roger. Goede afspraken gemaakt en hij heeft zich daar keurig aan gehouden. Hij gaf ons de tip om zwarte plinten te overwegen en wat zijn we daar blij mee. Van ons krijg je een dikke tien!!

Helma van der Broek

Superblij met de gelegde vloer! Alles ging heel professioneel, er was goede communicatie van begin tot eind en het is perfect opgeleverd. Erg blij met de keuze voor Homefloorz! We raden het iedereen van harte aan.
Simone van der Sluijs

Wilt u liever op maat gemaakte Houten vloer? Dan is dit ook mogelijk bij ons.

Muur van een woning met gordijn en posters
Contact opnemen

Op zoek naar meer informatie? Wij vertellen je graag meer

Beleef jouw Homefloorz selectie in onze nieuwe showroom in Goor. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar en nemen je graag mee in de nieuwste vloertrends. Samen selecteren we jouw ultieme droomvloer. Want eenmaal binnen zeg je wow!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.