Parket

Parket Meppel

Ben je op zoek naar parket in de buurt van Meppel? Dan ben je bij Homefloorz aan het juiste adres! Homefloorz is een unieke vloerenwinkel. Wij zijn geen winkel die je overspoelt met keuze. Bij Homefloorz vind je alleen de beste en mooiste vloerconcepten. Kom gezellig langs in onze showroom, de koffie staat klaar!

We hebben al parketvloeren geplaatst in Apeldoorn, Harderwijk, Deventer, Zwolle en ver daar buiten.

Parketvloer

Parketvloer

Een vloer kan een huis maken of breken. Gelukkig kun je met een vloer van parket in de buurt van Meppel nooit de mist in gaan. Een parketvloer past namelijk overal goed bij. Je kan alle verschillende kleuren op de muren verven. Het zal altijd goed bij het parket nabij Meppel staan. Een parketvloer is een erg duurzame vloer. De vloer gaat namelijk tientallen jaren mee!

Onze showroom

Als je binnenkomt in onze showroom zeg je meteen ‘wow’. Je kijkt je ogen uit bij het prachtige parket nabij Meppel en je ziet in iedere hoek een nieuwe vloer. Je kan op deze manier eenvoudig inspiratie opdoen voor je eigen vloer. We besteden veel tijd aan het uitkiezen van een parketvloer in de buurt van Meppel. Zo geven wij je advies met behulp van onze 3D tools. Jouw woonkamer wordt op basis van je woonwensen getekend en daar plaatsen wij de best passende vloer bij. Heb je nog niet direct het ‘wow’ gevoel? Dat is geen probleem. We proberen graag samen met je verschillende vloeren van parket nabij Meppel uit om de beste keuze te maken.

Proces

Als je eenmaal de vloer van je dromen bij Homefloorz hebt gevonden, is het tijd om het proces in te gaan. Je krijgt voor je nieuwe vloer van parket nabij Meppel een eigen casemanager aangewezen. Deze casemanager zal het gehele proces er speciaal voor jou zijn. De casemanager zal bij je thuis langskomen om het huis in te meten en om inspectie te doen. Daarnaast zal de planning worden rond gemaakt en kan de start beginnen! Wil je liever alleen een vloer bij ons afnemen? Ook dat is zeker mogelijk. We ondersteunen je in ieder geval met onze kennis en voorzien je van advies bij het leggen van een vloer.

Wij zijn ook uitstekend bereikbaar vanuit Apeldoorn en Zwolle.

Wat onze klanten zeggen

Nieuwsgierig naar wat onze klanten te zeggen hebben? Bekijk onze reviews en ontdek waarom ze zo enthousiast zijn over onze vloeren

Roger heeft met zijn team onze pvc vloer gerealiseerd. Zeer goede ervaring met hem en zijn mensen gehad. Transparant en makkelijk contact en zeer vriendelijk! Denkt mee in oplossingen zonder verborgen “addertjes” onder het gras. Zeker een aanrader voor als je een mooie professioneel gelegde vloer wilt hebben!
Michel Pot
Zeer tevreden met onze pvc vloer. Fijn contact met Roger. Goede afspraken gemaakt en hij heeft zich daar keurig aan gehouden. Hij gaf ons de tip om zwarte plinten te overwegen en wat zijn we daar blij mee. Van ons krijg je een dikke tien!!

Helma van der Broek

Superblij met de gelegde vloer! Alles ging heel professioneel, er was goede communicatie van begin tot eind en het is perfect opgeleverd. Erg blij met de keuze voor Homefloorz! We raden het iedereen van harte aan.
Simone van der Sluijs

Toch liever wat anders dan parket in Meppel?

Wil je toch liever een andere vloer in huis hebben? Ook dan kun je gewoon bij Homefloorz terecht. Wij hebben onder andere PVC vloeren, houten vloeren, gietvloeren en keramieken vloeren in ons assortiment. Er is voor iedereen een geschikte vloer bij Homefloorz te vinden! Woon je daarnaast niet in of in de buurt van Meppel? Wij hebben ook meerdere vloeren geleverd in onder andere Apeldoorn, Kampen, Deventer, Harderwijk en Zwolle.

Muur van een woning met gordijn en posters
Contact opnemen

Op zoek naar meer informatie? Wij vertellen je graag meer

Beleef jouw Homefloorz selectie in onze nieuwe showroom in Goor. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar en nemen je graag mee in de nieuwste vloertrends. Samen selecteren we jouw ultieme droomvloer. Want eenmaal binnen zeg je wow!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.