Parket Vloeren bij HomeFloorz

Schijn bedriegt, zeggen we bij Homefloorz vaak over PVC-vloeren. Dik kans dat je gasten het wow-gevoel krijgen van je nieuwe ‘houten vloer’ of ‘betonlook tegels’, terwijl ze in werkelijkheid enthousiast raken van je nieuwe PVC-vloer. De look is namelijk niet van echt te onderscheiden. Daarom geniet jezelf ook elke dag van je strakke vloer.

Al onze Parket Vloeren

Al onze houten vloeren van HomeFloorz zijn met zorg geselecteerd en stralen tijdloze elegantie uit. Onze vloeren zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en vakmanschap, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook een warme en natuurlijke sfeer in elke ruimte creëren.

Een nieuwe PVC Vloer kopen bij HomeFloorz

Met een keuze voor PVC profiteer je van nog veel meer voordelen. Onderhoud en schoonmaken kost je bijvoorbeeld nauwelijks tijd. Buitengewoon prettig is ook het geluiddempende karakter van deze vloeren. Een PVC-vloer kan bovendien tegen een stootje. Dat maakt een mooie PVC houtlook vloer of betonlook tegels een goede keuze voor gezinnen met jonge kinderen.

Kinderkamer met een PVC Vloer van HomeFloorz
Woonkamer met PVC Vloer
Eetkamer met een mooie lichte grijze PVC Vloer
Interieur met een mooie PVC Vloer
Interieur met een bank en een mooie PVC vloer
Interieur met een bank en een mooie PVC vloer
Interieur met een mooie PVC vloer

Afhankelijk van uw leef-en woonstijl geven wij u het beste advies.

Muur van een woning met gordijn en posters

Het is een feit dat PVC vloeren een enorme trend zijn in Nederland.

Bij Homefloorz vind je de mooiste collectie PVC-vloeren van topkwaliteit. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan. Wij presenteren de beste merken en hebben alle stijlen en kleuren in huis. Van een stoere houtlook vloer tot trendy visgraatmotief of Hongaarse Punt. Kom voor meer inspiratie naar onze vloerenwinkel op de Zwolse Woonboulevard. We geven je goed en eerlijk advies. Samen ontdekken we of een PVC-vloer de beste vloer voor jouw situatie is.

Woonkamer met een mooie PVC Vloer

Wat onze klanten zeggen

Nieuwsgierig naar wat onze klanten te zeggen hebben? Bekijk onze reviews en ontdek waarom ze zo enthousiast zijn over onze vloeren

Roger heeft met zijn team onze pvc vloer gerealiseerd. Zeer goede ervaring met hem en zijn mensen gehad. Transparant en makkelijk contact en zeer vriendelijk! Denkt mee in oplossingen zonder verborgen “addertjes” onder het gras. Zeker een aanrader voor als je een mooie professioneel gelegde vloer wilt hebben!
Michel Pot
Zeer tevreden met onze pvc vloer. Fijn contact met Roger. Goede afspraken gemaakt en hij heeft zich daar keurig aan gehouden. Hij gaf ons de tip om zwarte plinten te overwegen en wat zijn we daar blij mee. Van ons krijg je een dikke tien!!

Helma van der Broek

Superblij met de gelegde vloer! Alles ging heel professioneel, er was goede communicatie van begin tot eind en het is perfect opgeleverd. Erg blij met de keuze voor Homefloorz! We raden het iedereen van harte aan.
Simone van der Sluijs
Contact opnemen

Op zoek naar meer informatie? Wij vertellen je graag meer

Beleef jouw Homefloorz selectie in onze nieuwe showroom in Goor. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar en nemen je graag mee in de nieuwste vloertrends. Samen selecteren we jouw ultieme droomvloer. Want eenmaal binnen zeg je wow!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.