PVC Vloeren

PVC vloer Apeldoorn

Ben je op zoek naar een prachtige PVC vloer voor jouw woning of bedrijfspand in Apeldoorn en omgeving? Dan ben je bij Homefloorz aan het juiste adres! Wij bieden een hoogwaardig assortiment PVC vloeren van hoge kwaliteit aan. Daarnaast maak je bij ons altijd gebruik van de scherpste prijzen en kun je gebruik maken van onze WOW-service. Wanneer krijg jij een PVC vloer in jouw woning in Apeldoorn?

Parketvloer

Waarom kiezen voor een PVC vloer in Apeldoorn?

PVC vloeren zijn een populaire keuze. Steeds meer huishoudens kiezen voor een PVC vloer in hun woning in Apeldoorn. Mede door de duurzaamheid, het eenvoudige onderhoud en de stijlvolle uitstraling wordt de vloer steeds populairder. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, patronen en kleuren. Hierdoor is er altijd een PVC vloer in Apeldoorn die past bij jouw smaak en interieur.

Onze PVC vloeren

Onze PVC vloeren zijn van hoge kwaliteit. Bij ons word je niet overspoeld met vloeren. Wij bieden alleen de beste en de mooiste PVC vloeren aan. Wij bieden verschillende soorten PVC vloeren, waaronder klik PVC vloeren en verlijmde PVC vloeren. Onze klik PVC vloeren zijn gemakkelijk te installeren en hebben een natuurlijke uitstraling. Verlijmde PVC vloeren zijn steviger en bieden meer stabiliteit en duurzaamheid. Wil je dat wij de vloer komen leggen? Je kunt altijd gebruik maken van onze Wow-service.

De WOW service van Homefloorz

Eenmaal binnen zeg je wow! Dat zeggen we niet voor niets. Door middel van onze Wow-service ziet jouw PVC vloer in jouw woning in Apeldoorn er straks geweldig uit. We besteden veel tijd aan het keuzeproces. Zo geven we je advies met behulp van onze 3D tools, waarmee wij jouw woonkamer na kunnen tekenen en er een passende vloer in kunnen leggen.

Casemanager

Na het akkoord op de PVC vloer voor jouw woning in Apeldoorn, ontzorgen wij je compleet. Onze persoonlijke casemanager helpt je van A tot Z met de vloer. Zo komt de casemanager bij jou thuis langs om de vloer in te meten en een inspectie te doen. Er wordt bijvoorbeeld een beeld geschetst van de vocht gradatie in de woning. Ook maken we samen een planning rond. Zodat de vloer op het gewenste moment wordt gelegd. De PVC vloer wordt in Apeldoorn uiteraard gelegd door onze vakmensen. Ook na het leggen van de vloer is de casemanager er voor jou. Zo is de casemanager er altijd voor je, ook bij eventuele problemen. Samen gaan wij voor dat wow-gevoel!

Neem nu contact met ons op!

Ben je op zoek naar een mooie, duurzame en stijlvolle PVC vloer voor jouw woning in Apeldoorn? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar +31 6 41 44 61 74 of te mailen naar klantenservice@homefloorz.nl. Samen gaan wij op zoek naar de perfecte vloer voor jouw ruimte!

Woon je niet in Apeldoorn? Wij hebben ook vloeren gelegd in Zwolle, Meppel, Deventer, Harderwijk, Arnhem en ver daarbuiten!

Wat onze klanten zeggen

Nieuwsgierig naar wat onze klanten te zeggen hebben? Bekijk onze reviews en ontdek waarom ze zo enthousiast zijn over onze vloeren

Roger heeft met zijn team onze pvc vloer gerealiseerd. Zeer goede ervaring met hem en zijn mensen gehad. Transparant en makkelijk contact en zeer vriendelijk! Denkt mee in oplossingen zonder verborgen “addertjes” onder het gras. Zeker een aanrader voor als je een mooie professioneel gelegde vloer wilt hebben!
Michel Pot
Zeer tevreden met onze pvc vloer. Fijn contact met Roger. Goede afspraken gemaakt en hij heeft zich daar keurig aan gehouden. Hij gaf ons de tip om zwarte plinten te overwegen en wat zijn we daar blij mee. Van ons krijg je een dikke tien!!

Helma van der Broek

Superblij met de gelegde vloer! Alles ging heel professioneel, er was goede communicatie van begin tot eind en het is perfect opgeleverd. Erg blij met de keuze voor Homefloorz! We raden het iedereen van harte aan.
Simone van der Sluijs

Wilt u liever op maat gemaakte Houten vloer? Dan is dit ook mogelijk bij ons.

Muur van een woning met gordijn en posters
Contact opnemen

Op zoek naar meer informatie? Wij vertellen je graag meer

Beleef jouw Homefloorz selectie in onze nieuwe showroom in Goor. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar en nemen je graag mee in de nieuwste vloertrends. Samen selecteren we jouw ultieme droomvloer. Want eenmaal binnen zeg je wow!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.