PVC Vloeren

PVC vloer Zwolle

Ben je op zoek naar een nieuwe PVC vloer voor jouw woning in of rondom Zwolle? Dan ben je bij Homefloorz aan het juiste adres! Wij zijn een specialist in vloeren en zorgen ervoor dat jij de PVC vloer uit je dromen in jouw woning in Zwolle krijgt. Dit doen wij door onze WOW service om jou het WOW gevoel te geven. Wanneer koop jij een PVC vloer in Zwolle?

Parketvloer

Waarom een PVC vloer?

Schijn bedriegt, vooral met een PVC vloer, dikke kans dat je gasten denken dat je een prachtige houten vloer in huis hebt liggen, terwijl het in werkelijkheid een PVC vloer is. De look van een PVC vloer in jouw woning is namelijk niet van het echt te onderscheiden. De vloer is ideaal als je de look van bijvoorbeeld een houten vloer wilt hebben, zonder de nadelen. De PVC vloer heeft veel voordelen:

  • Onderhoud en schoonmaken is zo klaar.
  • De vloer is geluiddempend.
  • PVC is kras- en slijtvast.
  • Een PVC vloer is waterdicht, hierdoor kan deze in het hele huis (ook in de badkamer) worden geplaatst.
  • Vloerverwarming en een PVC vloer in Zwolle gaan goed samen.
  • De vloeren gaan lang mee, dat maakt ze duurzaam.

De WOW service van Homefloorz

Eenmaal binnen zeg je: ‘WOW!’. Dat zeggen wij niet voor niets. Door een nieuwe PVC vloer in Zwolle krijg je elke keer dat WOW gevoel wanneer je jouw woning binnen stapt. Wij begeleiden en adviseren je graag in de keuze voor een nieuwe PVC vloer in Zwolle. Zo komen we graag vrijblijvend langs in jouw woning, zodat we je optimaal kunnen adviseren.

In de regio

Woon je niet in Zwolle, maar wil je wel een PVC vloer in huis én gebruik maken van onze WOW service? Dat kan! wij hebben al vloeren gelegd in de Hof van Twente, Apeldoorn, Deventer, Epe, Hattem en nog veel meer!

Koop nu een PVC vloer in Zwolle!

Wil je genieten van een prachtige PVC vloer in Zwolle én gebruik maken van onze WOW service, je PVC vloer laten leggen en nog meer van onze services? Kom dan gerust langs in onze winkel in Zwolle om de PVC vloeren in Zwolle te bewonderen! In onze showroom aan de woonboulevard kun je naast PVC vloeren, ook houten vloeren, gietvloeren en keramische tegels vinden. Wil je liever eerst meer informatie? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Tot ziens in Zwolle!

Wat onze klanten zeggen

Nieuwsgierig naar wat onze klanten te zeggen hebben? Bekijk onze reviews en ontdek waarom ze zo enthousiast zijn over onze vloeren

Roger heeft met zijn team onze pvc vloer gerealiseerd. Zeer goede ervaring met hem en zijn mensen gehad. Transparant en makkelijk contact en zeer vriendelijk! Denkt mee in oplossingen zonder verborgen “addertjes” onder het gras. Zeker een aanrader voor als je een mooie professioneel gelegde vloer wilt hebben!
Michel Pot
Zeer tevreden met onze pvc vloer. Fijn contact met Roger. Goede afspraken gemaakt en hij heeft zich daar keurig aan gehouden. Hij gaf ons de tip om zwarte plinten te overwegen en wat zijn we daar blij mee. Van ons krijg je een dikke tien!!

Helma van der Broek

Superblij met de gelegde vloer! Alles ging heel professioneel, er was goede communicatie van begin tot eind en het is perfect opgeleverd. Erg blij met de keuze voor Homefloorz! We raden het iedereen van harte aan.
Simone van der Sluijs

Wilt u liever op maat gemaakte Houten vloer? Dan is dit ook mogelijk bij ons.

Muur van een woning met gordijn en posters
Contact opnemen

Op zoek naar meer informatie? Wij vertellen je graag meer

Beleef jouw Homefloorz selectie in onze nieuwe showroom in Goor. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar en nemen je graag mee in de nieuwste vloertrends. Samen selecteren we jouw ultieme droomvloer. Want eenmaal binnen zeg je wow!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.