Parket

Parket Apeldoorn

Ontdek de perfecte parketvloer voor jouw woning in Apeldoorn. Onze expertise in parketvloeren biedt tijdloze elegantie en duurzaamheid voor elk interieur

Parketvloer

Ben je op zoek naar een houten vloer voor je woning in Apeldoorn? Neem dan eens een kijkje in de showroom van HomeFloorz. Dit is een vloerenzaak die wel uit het juiste hout is gesneden. Hier worden op basis van jouw wensen en voorkeuren de vloeren geselecteerd die het beste bij jou en je woonstijl passen. Kom dus voor een houten vloer voor je woning in Apeldoorn, (dichtbij Deventer en Zwolle). Ook hebben we al gietvloeren geplaatst in Apeldoorn, Deventer, Zwolle en ver daar buiten!

Waarom kies je voor parket in Apeldoorn?

Een vloer kies je niet zomaar uit. Als je op zoek gaat naar parket in Apeldoorn en omstreken, dan wil je een vloer uitkiezen die er over tien jaar nog steeds als nieuw uitziet en dat je nog steeds wow zegt als je de deur binnen komt lopen. Bij HomeFloorz hechten wij veel waarde aan kwaliteit en service. Onze selectie voor parket in Apeldoorn komt dan ook niet zomaar tot stand. Wij zorgen ervoor dat de kwaliteit van de vloeren wordt gewaarborgd. Dit heeft niet alleen te maken met het materiaal van het parket in Apeldoorn, maar ook met het foutloos leggen van de vloer. Op die manier ben jij verzekerd van een mooie vloer, zelfs na een aantal jaren.

Wat zijn de voordelen van parket in Apeldoorn?

Als je kiest voor parket in Apeldoorn, dan kies je niet alleen voor een totaal andere uitstraling in je woning, maar je kiest ook voor een vloer die goed past bij veel verschillende woonstijlen. Om zeker te weten dat de vloer goed zal aansluiten bij jouw woonstijl, vragen we in een persoonlijk gesprek om jouw wensen en voorkeuren en daarnaast laten we ook een ontwerp zien hoe het parket er uiteindelijk uit komt te zien in jouw woning in Apeldoorn. Op die manier kom jij niet voor verrassingen te staan. Verder is het parket ook geschikt in woningen met vloerverwarming.

Interesse in parket in Apeldoorn?

Zou jij graag willen genieten van een houten vloer in je woning in Apeldoorn? Kom dan eens langs in de showroom van HomeFloorz. Hier vind je een aanbod vloeren die speciaal wordt geselecteerd op jouw wensen en voorkeuren. Wil je graag een afspraak maken vanuit bijvoorbeeld Deventer, Harderwijk of Zwolle? Dan kan dat heel eenvoudig via de website of door contact met ons op te nemen via +31 6 41 44 61 74.

Wat onze klanten zeggen

Nieuwsgierig naar wat onze klanten te zeggen hebben? Bekijk onze reviews en ontdek waarom ze zo enthousiast zijn over onze vloeren

Roger heeft met zijn team onze pvc vloer gerealiseerd. Zeer goede ervaring met hem en zijn mensen gehad. Transparant en makkelijk contact en zeer vriendelijk! Denkt mee in oplossingen zonder verborgen “addertjes” onder het gras. Zeker een aanrader voor als je een mooie professioneel gelegde vloer wilt hebben!
Michel Pot
Zeer tevreden met onze pvc vloer. Fijn contact met Roger. Goede afspraken gemaakt en hij heeft zich daar keurig aan gehouden. Hij gaf ons de tip om zwarte plinten te overwegen en wat zijn we daar blij mee. Van ons krijg je een dikke tien!!

Helma van der Broek

Superblij met de gelegde vloer! Alles ging heel professioneel, er was goede communicatie van begin tot eind en het is perfect opgeleverd. Erg blij met de keuze voor Homefloorz! We raden het iedereen van harte aan.
Simone van der Sluijs

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning in Apeldoorn?

Zou jij graag willen genieten van een houten vloer in je woning in Apeldoorn? Kom dan eens langs in de showroom van HomeFloorz. Hier vind je een aanbod vloeren die speciaal wordt geselecteerd op jouw wensen en voorkeuren. Wil je graag een afspraak maken vanuit bijvoorbeeld Deventer, Harderwijk of Zwolle? Dan kan dat heel eenvoudig via de website of door contact met ons op te nemen via +31 6 41 44 61 74

Muur van een woning met gordijn en posters
Contact opnemen

Op zoek naar meer informatie? Wij vertellen je graag meer

Beleef jouw Homefloorz selectie in onze nieuwe showroom in Goor. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar en nemen je graag mee in de nieuwste vloertrends. Samen selecteren we jouw ultieme droomvloer. Want eenmaal binnen zeg je wow!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.