Gietvloeren bij HomeFloorz

Geef jouw woning een compleet nieuwe uitstraling met een gietvloer van Homefloorz, gemaakt van verschillende materialen zoals PU, grind, beton, epoxy, of een combinatie ervan, afhankelijk van de ruimte. Ontdek hoe een gietvloer er in jouw woning uitziet bij Homefloorz.

Al onze gietvloeren

Ben je benieuwd hoe een gietvloer in jouw woning eruit ziet? Kom dan bij Homefloorz over de vloer. Bij ons vind je de volgende soorten gietvloeren:

Afhankelijk van uw leef-en woonstijl geven wij u het beste advies.

Muur van een woning met gordijn en posters

Waarom kiezen voor een gietvloer?

Een gietvloer is enorm gewild. Dat is ook niet zo vreemd. Het ‘woonbeton’ ziet er niet alleen natuurlijk en stijlvol uit, maar je profiteert met deze vloer ook van allerlei voordelen. De vloer is namelijk heel comfortabel. Door het materiaal is de vloer slijtvast en daarnaast is deze vloer ook te combineren met een vloerverwarming. Verder is de gietvloer heel onderhoudsvriendelijk. Het is namelijk heel hygiënisch en makkelijk schoon te maken, dus mocht er vuil op de grond vallen, dan veeg je daar heel eenvoudig de vloer mee aan.

Woonkamer met een mooie PVC Vloer

Wat onze klanten zeggen

Nieuwsgierig naar wat onze klanten te zeggen hebben? Bekijk onze reviews en ontdek waarom ze zo enthousiast zijn over onze vloeren

Roger heeft met zijn team onze pvc vloer gerealiseerd. Zeer goede ervaring met hem en zijn mensen gehad. Transparant en makkelijk contact en zeer vriendelijk! Denkt mee in oplossingen zonder verborgen “addertjes” onder het gras. Zeker een aanrader voor als je een mooie professioneel gelegde vloer wilt hebben!
Michel Pot
Zeer tevreden met onze pvc vloer. Fijn contact met Roger. Goede afspraken gemaakt en hij heeft zich daar keurig aan gehouden. Hij gaf ons de tip om zwarte plinten te overwegen en wat zijn we daar blij mee. Van ons krijg je een dikke tien!!

Helma van der Broek

Superblij met de gelegde vloer! Alles ging heel professioneel, er was goede communicatie van begin tot eind en het is perfect opgeleverd. Erg blij met de keuze voor Homefloorz! We raden het iedereen van harte aan.
Simone van der Sluijs
Contact opnemen

Op zoek naar meer informatie? Wij vertellen je graag meer

Beleef jouw Homefloorz selectie in onze nieuwe showroom in Goor. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar en nemen je graag mee in de nieuwste vloertrends. Samen selecteren we jouw ultieme droomvloer. Want eenmaal binnen zeg je wow!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.