Gietvloeren bij HomeFloorz

Geef jouw woning een compleet nieuwe uitstraling met een gietvloer van Homefloorz, gemaakt van verschillende materialen zoals PU, grind, beton, epoxy, of een combinatie ervan, afhankelijk van de ruimte. Ontdek hoe een gietvloer er in jouw woning uitziet bij Homefloorz.

Al onze houten vloeren

Al onze houten vloeren van HomeFloorz zijn met zorg geselecteerd en stralen tijdloze elegantie uit. Onze vloeren zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en vakmanschap, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook een warme en natuurlijke sfeer in elke ruimte creëren.

No items found.

Wat onze klanten zeggen

Nieuwsgierig naar wat onze klanten te zeggen hebben? Bekijk onze reviews en ontdek waarom ze zo enthousiast zijn over onze vloeren

Roger heeft met zijn team onze pvc vloer gerealiseerd. Zeer goede ervaring met hem en zijn mensen gehad. Transparant en makkelijk contact en zeer vriendelijk! Denkt mee in oplossingen zonder verborgen “addertjes” onder het gras. Zeker een aanrader voor als je een mooie professioneel gelegde vloer wilt hebben!
Michel Pot
Zeer tevreden met onze pvc vloer. Fijn contact met Roger. Goede afspraken gemaakt en hij heeft zich daar keurig aan gehouden. Hij gaf ons de tip om zwarte plinten te overwegen en wat zijn we daar blij mee. Van ons krijg je een dikke tien!!

Helma van der Broek

Superblij met de gelegde vloer! Alles ging heel professioneel, er was goede communicatie van begin tot eind en het is perfect opgeleverd. Erg blij met de keuze voor Homefloorz! We raden het iedereen van harte aan.
Simone van der Sluijs

Afhankelijk van uw leef-en woonstijl geven wij u het beste advies.

Muur van een woning met gordijn en posters
Contact opnemen

Op zoek naar meer informatie? Wij vertellen je graag meer

Beleef jouw Homefloorz selectie in onze nieuwe showroom in Goor. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar en nemen je graag mee in de nieuwste vloertrends. Samen selecteren we jouw ultieme droomvloer. Want eenmaal binnen zeg je wow!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.