Houten Vloer

Houten vloer Deventer

Zoek je een houten vloer voor in je woning in Deventer? Bekijk dan eens het aanbod van HomeFloorz. Hier vind je een uniek aanbod houten vloeren die geselecteerd is op basis van jouw voorkeuren. Daarnaast kun je hier ook terecht voor PVC vloeren, laminaat, tegels, visgraat vloeren of een gietvloer. Benieuwd hoe de nieuwe vloer eruit ziet in jouw woning? Kom dan langs in onze showroom, want eenmaal binnen zeg je wow!

Parketvloer

Een houten vloer in je woning in Deventer? Ontvang persoonlijk advies

Tijdens je zoektocht naar een houten vloer voor in je woning in Deventer is het prettig als je advies op maat kunt ontvangen over de keuze van de vloer. In de showroom van HomeFloorz kun je persoonlijk advies van onze experts ontvangen over het kiezen van de juiste houten vloer voor jouw woning in Deventer. Daarnaast wordt in de showroom een selectie laten zien die past bij jouw voorkeuren. Ben je benieuwd hoe een houten vloer eruit ziet in de woonkamer van je huis in Deventer? Bij HomeFloorz krijg je met behulp van onze 3D-technieken het beste beeld voor een houten vloer in Deventer.

Vakkundige legservice bij HomeFloorz

Heb jij een houten vloer gevonden die perfect past in jouw woning in Deventer? Wanneer je ervoor kiest om deze vloer in je huis te laten plaatsen, krijg je een eigen casemanager die jou helpt met het leggen van de vloer in je woning. De casemanager komt bij jou langs om je huis in te meten en te inspecteren op basis van de vocht gradatie in je woning. Daarnaast wordt ook een planning gemaakt om de vloer op jouw gewenste moment te laten plaatsen. Dankzij onze vakkundige legservice ben jij gegarandeerd van een zorgvuldige afwerking van de vloer. Na het leggen van de houten vloer in je woning in Deventer, lopen we samen nog langs de uitgevoerde werkzaamheden, zodat alles wel naar tevredenheid is uitgevoerd.

Interesse in een houten vloer in Deventer?

Heb jij interesse in een houten vloer voor in je woning in Deventer? Kom dan eens langs in de showroom van HomeFloorz. Naast de houten vloeren die op basis van jouw voorkeuren zijn geselecteerd ontvang je hier ook passend advies over een vloer in jouw woning en kun je zien hoe een vloer er in jouw huis uitziet door onze 3D-technieken. Ontvang je liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 6 41 44 61 74 en geniet binnen de kortste keren van een houten vloer in jouw huis in Deventer.

Wij hebben al houten vloeren geplaatst in Deventer, Apeldoorn, Harderwijk en Zwolle. Ook hebben we al gietvloeren geplaatst in Apeldoorn, Deventer, Zwolle en ver daar buiten!

Wat onze klanten zeggen

Nieuwsgierig naar wat onze klanten te zeggen hebben? Bekijk onze reviews en ontdek waarom ze zo enthousiast zijn over onze vloeren

Roger heeft met zijn team onze pvc vloer gerealiseerd. Zeer goede ervaring met hem en zijn mensen gehad. Transparant en makkelijk contact en zeer vriendelijk! Denkt mee in oplossingen zonder verborgen “addertjes” onder het gras. Zeker een aanrader voor als je een mooie professioneel gelegde vloer wilt hebben!
Michel Pot
Zeer tevreden met onze pvc vloer. Fijn contact met Roger. Goede afspraken gemaakt en hij heeft zich daar keurig aan gehouden. Hij gaf ons de tip om zwarte plinten te overwegen en wat zijn we daar blij mee. Van ons krijg je een dikke tien!!

Helma van der Broek

Superblij met de gelegde vloer! Alles ging heel professioneel, er was goede communicatie van begin tot eind en het is perfect opgeleverd. Erg blij met de keuze voor Homefloorz! We raden het iedereen van harte aan.
Simone van der Sluijs

Wilt u liever op maat gemaakte Houten vloer? Dan is dit ook mogelijk bij ons.

Muur van een woning met gordijn en posters
Contact opnemen

Op zoek naar meer informatie? Wij vertellen je graag meer

Beleef jouw Homefloorz selectie in onze nieuwe showroom in Goor. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar en nemen je graag mee in de nieuwste vloertrends. Samen selecteren we jouw ultieme droomvloer. Want eenmaal binnen zeg je wow!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.