Houten Vloer

Houten vloer Harderwijk

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om een houten vloer te laten plaatsen in hun woning in Harderwijk. Dat de houten vloer in populariteit stijgt heeft onder andere te maken met de uitstraling van deze vloer. De houten vloer ziet er namelijk prachtig uit en brengt een hoop sfeer en gezelligheid met zich mee. Ben je benieuwd hoe een houten vloer er uit zal zien in jouw woning in Harderwijk? Kijk dan in onze webshop of neem eens een kijkje in de showroom van HomeFloorz, want eenmaal binnen zeg je wow!

Parketvloer

Een houten vloer in je woning in Harderwijk? Ontvang persoonlijk advies

Het vinden van de juiste houten vloer voor in je woning in Harderwijk is niet voor iedereen even makkelijk. Er bestaan namelijk heel veel verschillende soorten houten vloeren. Het is dus prettig als je advies op maat kunt ontvangen tijdens je zoektocht naar de vloer van jouw dromen. In de showroom van HomeFloorz kun je van onze deskundige medewerkers persoonlijk advies ontvangen over het kiezen van de juiste houten vloer voor jouw woning in Harderwijk. Daarbij wordt op basis van jouw voorkeur een selectie gemaakt met de meest geschikte houten vloeren en door middel van 3D-technieken kun jij zien hoe deze vloeren er uiteindelijk uit komen te zien in jouw huis.

Verschillende soorten houten vloeren bij HomeFloorz

Het uitkiezen van het type vloer voor in je woning is al moeilijk genoeg. Je moet bijvoorbeeld kiezen tussen gietvloeren, PVC, laminaat en de houten vloer, maar daar houdt het nog niet op. Ook als je gekozen hebt voor een houten vloer in Harderwijk, moet je nog een aantal keuzes maken. Er zijn namelijk verschillende houten vloeren om uit te kiezen. Daarbij heb je de mogelijkheden op het gebied van soort hout, kleur of dikte. Bezoek eens onze showroom, zodat onze experts je op de beste manier kunnen helpen.

Service bij jouw houten vloer in Harderwijk

Nadat je bij HomeFloorz een houten vloer voor in je woning in Harderwijk hebt gekozen, helpen we je graag nog verder met onze WOW service. Het leveren en leggen van de houten vloer is namelijk een zorgvuldig proces. Onze casemanager zorgt ervoor dat jouw vloer goed wordt ingemeten en gelegd, zodat we samen de kwaliteit kunnen waarborgen.

Houten vloer in Harderwijk kopen?

Ben je op zoek naar een houten vloer in de omgeving van Harderwijk en wil je daarbij een passend aanbod, goede kwaliteit en de beste service ontvangen? Ga dan naar de showroom van HomeFloorz. Maak een afspraak door te bellen naar +31 6 41 44 61 74 of door ons contactformulier in te vullen.

Wat onze klanten zeggen

Nieuwsgierig naar wat onze klanten te zeggen hebben? Bekijk onze reviews en ontdek waarom ze zo enthousiast zijn over onze vloeren

Roger heeft met zijn team onze pvc vloer gerealiseerd. Zeer goede ervaring met hem en zijn mensen gehad. Transparant en makkelijk contact en zeer vriendelijk! Denkt mee in oplossingen zonder verborgen “addertjes” onder het gras. Zeker een aanrader voor als je een mooie professioneel gelegde vloer wilt hebben!
Michel Pot
Zeer tevreden met onze pvc vloer. Fijn contact met Roger. Goede afspraken gemaakt en hij heeft zich daar keurig aan gehouden. Hij gaf ons de tip om zwarte plinten te overwegen en wat zijn we daar blij mee. Van ons krijg je een dikke tien!!

Helma van der Broek

Superblij met de gelegde vloer! Alles ging heel professioneel, er was goede communicatie van begin tot eind en het is perfect opgeleverd. Erg blij met de keuze voor Homefloorz! We raden het iedereen van harte aan.
Simone van der Sluijs

Wilt u liever op maat gemaakte Houten vloer? Dan is dit ook mogelijk bij ons.

Muur van een woning met gordijn en posters
Contact opnemen

Op zoek naar meer informatie? Wij vertellen je graag meer

Beleef jouw Homefloorz selectie in onze nieuwe showroom in Goor. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar en nemen je graag mee in de nieuwste vloertrends. Samen selecteren we jouw ultieme droomvloer. Want eenmaal binnen zeg je wow!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.