Houten Vloer

Houten vloer Zwolle

Wanneer je op zoek bent naar een houten vloer in Zwolle en omstreken, word je overspoeld door het aanbod in deze regio. Wil je een unieke winkel voor houten vloeren vinden die uit het juiste hout gesneden is? Ga dan naar HomeFloorz. In onze winkel word je niet overrompeld met oneindig veel vloer collecties, maar krijg je een selectie te zien die speciaal bij jou past. Bezoek onze prachtige showroom in de woonboulevard in Zwolle. Want eenmaal binnen zeg je wow!

Parketvloer

De voordelen van een houten vloer in Zwolle

Bij HomeFloorz krijg je een aanbod te zien van vloeren die perfect bij jou past. In het keuzeproces ontvang je van ons veel aandacht zodat je uiteindelijk de gewenste houten vloer in Zwolle zult ontvangen. Daarbij vragen wij jou naar jouw wensen, jouw woonstijl en leefstijl. Een vloer is namelijk heel persoonlijk. Zodra we de juiste houten vloer in Zwolle hebben gevonden, ontvang je van ons vakkundige service. We laten jou de vloer natuurlijk niet op eigen houtje leggen. Onze casemanager helpt jou van A tot Z met de houten vloer in Zwolle. Met onder andere een meting, inspectie van bijvoorbeeld de vochtgradatie en de juiste planning profiteer je binnenkort van de vloer van jouw dromen.

Waarom een houten vloer in Zwolle kopen?

Wanneer je een houten vloer in Zwolle hebt uitgekozen is het van belang dat het leveren en het leggen van jouw droomvloer zorgvuldig gebeurt. In de markt zien we maar al te vaak dat een vloer verkeerd ingemeten wordt of dat er beschadigingen ontstaan aan de vloer. Ook komt het voor dat de legger op de verkeerde dag aankomt of helemaal niet komt opdagen. Bij HomeFloorz laten wij dit niet gebeuren. Hier ben je verzekerd van kwaliteit en service. Zo zorgen wij er samen voor dat je de ideale vloer hebt waar je over 10 jaar nog steeds blij mee bent.

Parket bij HomeFloorz

Bij een houten vloer in Zwolle denk je waarschijnlijk aan massief hout, maar wist je dat massief houten vloer ook verkrijgbaar is als multiplanks? Deze vloer bestaat uit verschillende lagen en dit is uitermate geschikt voor vloerverwarming. Met een toplaag van massief hout en een onderlaag van multiplanks, kan warmte langer worden vastgehouden en zo profiteer je op de beste manier van jouw vloerverwarming.

Houten vloer in Zwolle kopen?

Wil je graag een houten vloer in Zwolle kopen en wil je daarbij het juiste aanbod, perfect kwaliteit en de beste service ontvangen? Ga dan naar HomeFloorz in Zwolle. Voor het maken van een afspraak kun je de winkel bereiken via +31 6 41 44 61 74 of je kunt een bericht achterlaten op de website.

Wij hebben al houten vloeren geplaatst in Zwolle, Apeldoorn, Harderwijk en Deventer.

Wat onze klanten zeggen

Nieuwsgierig naar wat onze klanten te zeggen hebben? Bekijk onze reviews en ontdek waarom ze zo enthousiast zijn over onze vloeren

Roger heeft met zijn team onze pvc vloer gerealiseerd. Zeer goede ervaring met hem en zijn mensen gehad. Transparant en makkelijk contact en zeer vriendelijk! Denkt mee in oplossingen zonder verborgen “addertjes” onder het gras. Zeker een aanrader voor als je een mooie professioneel gelegde vloer wilt hebben!
Michel Pot
Zeer tevreden met onze pvc vloer. Fijn contact met Roger. Goede afspraken gemaakt en hij heeft zich daar keurig aan gehouden. Hij gaf ons de tip om zwarte plinten te overwegen en wat zijn we daar blij mee. Van ons krijg je een dikke tien!!

Helma van der Broek

Superblij met de gelegde vloer! Alles ging heel professioneel, er was goede communicatie van begin tot eind en het is perfect opgeleverd. Erg blij met de keuze voor Homefloorz! We raden het iedereen van harte aan.
Simone van der Sluijs

Wilt u liever op maat gemaakte Houten vloer? Dan is dit ook mogelijk bij ons.

Muur van een woning met gordijn en posters
Contact opnemen

Op zoek naar meer informatie? Wij vertellen je graag meer

Beleef jouw Homefloorz selectie in onze nieuwe showroom in Goor. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar en nemen je graag mee in de nieuwste vloertrends. Samen selecteren we jouw ultieme droomvloer. Want eenmaal binnen zeg je wow!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.