Parket

Parket Zwolle

Op zoek naar parket in Zwolle, Apeldoorn, Harderwijk, Deventer en omstreken, maar zie je door de bomen het bos niet meer? HomeFloorz is een vloerenzaak die wel uit het juiste hout is gesneden. Met een aanbod die helemaal op jouw voorkeuren is afgestemd, vind je binnen de kortste keren een vloer die perfect bij jou past. Bekijk de selectie in de showroom van HomeFloorz, want eenmaal binnen zeg je wow.

Parketvloer

Waarom een parketvloer kopen in Zwolle?

Zou jij graag een vloer willen hebben waar je over tien jaar nog steeds blij mee bent? Een vloer waardoor je bij elke binnenkomst wow zegt? Dan is parket uit Zwolle de juiste keus. Een vloer die foutloos gelegd wordt lijkt misschien vanzelfsprekend, maar in de markt komen we nog al te vaak vloerenzaken tegen die er geen hout van lijken te snappen. Een vloer die verkeerd wordt uitgemeten of een houten vloer die tijdens het leggen wordt beschadigd kan echt niet. Met het parket uit Zwolle ben je ervan verzekerd dat jouw vloer op de juiste manier gelegd wordt. Het waarborgen van kwaliteit en service, daar zorgen we samen voor.

De voordelen van parket uit Zwolle

Een houten vloer die perfect past bij jouw woonstijl? Die vind je bij HomeFloorz. Om het parket uit Zwolle te vinden die helemaal aansluit bij jouw woning, vragen we in een persoonlijk gesprek om jouw wensen en voorkeuren, maar laten we ook door middel van een 3D ontwerp zien hoe de vloer er uiteindelijk uit komt te zien in jouw woning. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Vloerverwarming aanwezig in je huis? Geen probleem, want het parket uit Zwolle is uitermate geschikt voor vloerverwarming.

De wow service van HomeFloorz

Zodra je parket uit Zwolle gevonden hebt die perfect bij jou past, laten we je dit niet op eigen houtje aanleggen in je woning. Wij selecteren een casemanager die jou van A tot Z kan helpen met de aanleg van de vloer. De casemanager meet je woning op, inspecteert de vochtgradatie in je huis en maakt een nauwkeurige planning zodat je zo snel mogelijk kunt profiteren van je nieuwe vloer.

Wat onze klanten zeggen

Nieuwsgierig naar wat onze klanten te zeggen hebben? Bekijk onze reviews en ontdek waarom ze zo enthousiast zijn over onze vloeren

Roger heeft met zijn team onze pvc vloer gerealiseerd. Zeer goede ervaring met hem en zijn mensen gehad. Transparant en makkelijk contact en zeer vriendelijk! Denkt mee in oplossingen zonder verborgen “addertjes” onder het gras. Zeker een aanrader voor als je een mooie professioneel gelegde vloer wilt hebben!
Michel Pot
Zeer tevreden met onze pvc vloer. Fijn contact met Roger. Goede afspraken gemaakt en hij heeft zich daar keurig aan gehouden. Hij gaf ons de tip om zwarte plinten te overwegen en wat zijn we daar blij mee. Van ons krijg je een dikke tien!!

Helma van der Broek

Superblij met de gelegde vloer! Alles ging heel professioneel, er was goede communicatie van begin tot eind en het is perfect opgeleverd. Erg blij met de keuze voor Homefloorz! We raden het iedereen van harte aan.
Simone van der Sluijs

Interesse in parket uit Zwolle?

Zou jij graag een houten vloer in je woning in Zwolle willen hebben? Kom dan eens bij HomeFloorz over de vloer. Hier vind je een selectie van parket die speciaal op basis van jouw wensen en voorkeuren is geselecteerd. Bezoek de showroom in de woonboulevard van Zwolle of maak een afspraak via de website.

Muur van een woning met gordijn en posters
Contact opnemen

Op zoek naar meer informatie? Wij vertellen je graag meer

Beleef jouw Homefloorz selectie in onze nieuwe showroom in Goor. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar en nemen je graag mee in de nieuwste vloertrends. Samen selecteren we jouw ultieme droomvloer. Want eenmaal binnen zeg je wow!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.