Parket

Parket Deventer

Ben je op zoek naar parket voor jouw woning in Deventer (ook goed bereikbaar vanuit Apeldoorn,Zwolle en omgeving)? Kom dan eens langs in de showroom van HomeFloorz. Hier vind je een selectie van parketvloeren die op basis van jouw voorkeuren uitgekozen zijn. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor allerlei andere soorten vloeren. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar keramische tegels, PVC vloeren of laminaat? Ook dan ben je bij HomeFloorz aan het juiste adres. Kom eens langs, want eenmaal binnen zeg je wow! We hebben al gietvloeren geplaatst in Apeldoorn, Harderwijk, Deventer, Zwolle en ver daar buiten.

Parketvloer

Parket in je woning in Deventer? Ontvang passend advies

Ben je benieuwd welke uitstraling parket geeft aan je woning in Deventer? Of wil je graag een selectie van parketvloeren zien die past bij jouw voorkeur? Breng dan eens een bezoek aan de showroom van HomeFloorz. Hier geven onze deskundige medewerkers je advies op maat over vloeren voor in jouw huis. Daarnaast kun je door middel van onze 3D-technieken ook zien hoe het parket er uiteindelijk uit gaat zien in de woonkamer van jouw woning in Deventer.

Waarom parket kiezen bij HomeFloorz?

Een vloer kies je niet zomaar uit. Ook wanneer je besloten hebt om parket in je woning in Deventer te laten plaatsen, is het verstandig om op zoek te gaan naar een vloer van de juiste kwaliteit. Bij HomeFloorz hechten we veel waarde aan de kwaliteit van de vloer. Daarom zul je in onze selectie uitsluitend vloeren vinden van hoogwaardige materialen. Naast de kwaliteit is ook de service van groot belang bij HomeFloorz. Wij geven dan ook de garantie dat de vloer foutloos bij jou wordt gelegd. Op die manier kun jij jarenlang genieten van je parket in Deventer.

Wat onze klanten zeggen

Nieuwsgierig naar wat onze klanten te zeggen hebben? Bekijk onze reviews en ontdek waarom ze zo enthousiast zijn over onze vloeren

Roger heeft met zijn team onze pvc vloer gerealiseerd. Zeer goede ervaring met hem en zijn mensen gehad. Transparant en makkelijk contact en zeer vriendelijk! Denkt mee in oplossingen zonder verborgen “addertjes” onder het gras. Zeker een aanrader voor als je een mooie professioneel gelegde vloer wilt hebben!
Michel Pot
Zeer tevreden met onze pvc vloer. Fijn contact met Roger. Goede afspraken gemaakt en hij heeft zich daar keurig aan gehouden. Hij gaf ons de tip om zwarte plinten te overwegen en wat zijn we daar blij mee. Van ons krijg je een dikke tien!!

Helma van der Broek

Superblij met de gelegde vloer! Alles ging heel professioneel, er was goede communicatie van begin tot eind en het is perfect opgeleverd. Erg blij met de keuze voor Homefloorz! We raden het iedereen van harte aan.
Simone van der Sluijs

Interesse in parket uit Deventer?

Heb je interesse in een parketvloer voor in jouw woning in Deventer? Kom dan eens langs bij HomeFloorz om een aanbod van parketvloeren te zien die op basis van jouw voorkeuren is geselecteerd. Wij zijn uitstekend bereikbaar vanuit Apeldoorn en Zwolle. Zou je liever eerst wat meer informatie willen ontvangen over het parket uit Deventer? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 6 41 44 61 74 of door ons contactformulier in te vullen. Wie weet geniet jij dan binnen de kortste keren van parket in jouw woning in Deventer.

Muur van een woning met gordijn en posters
Contact opnemen

Op zoek naar meer informatie? Wij vertellen je graag meer

Beleef jouw Homefloorz selectie in onze nieuwe showroom in Goor. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar en nemen je graag mee in de nieuwste vloertrends. Samen selecteren we jouw ultieme droomvloer. Want eenmaal binnen zeg je wow!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.