Bekijk ons uitgebreide assortiment vloeren

Bezoek onze winkel voor uniek 3D-advies en een 'wow'-ervaring!

100 items gevonden
Type Vloer
Wissen
Merk
Wissen
Geschikt voor vloerverwarming?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Filters
Geen resultaten gevonden
We zijn druk bezig met het toevoegen van al onze vloeren! Het kan dus zijn dat we de vloer die je zoekt nog niet op de website hebben staan. Neem contact met ons op voor meer info!

Kom langs op afspraak!

Bij HomeFloorz ben je altijd welkom voor een kopje koffie, om jouw droomvloer in alle rust uit te zoeken! Roger en zijn team helpen je graag met het uitzoeken van jouw droomvloer!

Muur van een woning met gordijn en posters

Dat WOW-Gevoel

Onze eigen vakmensen leggen met grote zorgvuldigheid jouw droomvloer thuis. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat ze precies weten wat belangrijk is bij het leggen van een nieuwe vloer. Ook ondersteunende services zoals egaliseren en vloerverwarming zijn geen probleem. Door hun scherpe oog voor detail weet je zeker dat de afwerking op hoog niveau is.

Mooie woning aan water met een prachtige pvc vloer

In onze winkel krijgt u een goed beeld hoe uw vloer in uw gewenste ruimte zal passen. Dit kunnen wij doen door deskundig advies te geven en uw wensen zo goed mogelijk op 3D schets te laten zien. Dit doen wij in het adviesplein. Hier krijgt u persoonlijke aandacht op. Zo willen wij toegevoegde waarde leveren aan onze adviezen.

Bij Homefloorz weten wij als geen ander wat de trends zijn in woonstijlen. Of u een inspiratie wil doen in onze VT Wonen collecties of de nieuwste trends in patronen of kleuren dan is dat mogelijk in onze showroom. Zo kunt u gerust langskomen voor inspiratie voor uw toekomstige plannen.Kortom, als je eenmaal binnen bent zeg je wow!

Mooie vloer van HomeFloorz
mooie vloer van homefloorz
Mooie vloer van HomeFloorz
mooie vloer van homefloorz
mooie vloer van homefloorz
Contact opnemen

Op zoek naar meer informatie? Wij vertellen je graag meer

Beleef jouw Homefloorz selectie in onze nieuwe showroom in Goor. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar en nemen je graag mee in de nieuwste vloertrends. Samen selecteren we jouw ultieme droomvloer. Want eenmaal binnen zeg je wow!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.