PVC Vloer
van
Belakos

Palazzo visgraat XL 71 | Rigid Click

Geen extra foto's gevonden... Kijk later weer!
PVC Vloer
van
Belakos

Palazzo visgraat XL 71 | Rigid Click

PVC.VAN BELAKOS.PALAZZO.‘Tijdloos van nu.’Het is écht thuiskomen op een Palazzo pvc-vloer.De warmte, de charme en het onderhoudsvriendelijke karakter maken deze vloer tot een parel op de grond.Daarbij zijn patronen er om te doorbreken óf juist om op je vloer te leggen.De prachtige XL-planken en de unieke houtdesigns lenen zich er dan ook perfect voor om deze vloer in een visgraat te leggen.KLEURENVan warme, sfeervolle houttinten tot koelere, stoere tinten.Iedere uitstraling binnen vloerbereik.De Palazzo en Palazzo visgraat XL serie is verkrijgbaar in 4 kleuren.TYPISCH PALAZZO- Lekker onderhoudsvriendelijk- Geschikt voor warme voeten (én dus voor vloerverwarming)- Extra matte toplaag. Dat is dus top!- Ftalaat-vrij- Palazzo 710 en 720 en Visgraat XL 71 en 72 ook verkrijgbaar in Rigid Click – voor als je hem ooit weer makkelijk mee wilt nemen.BELAKOS PVC-WEETJES.

  • Waterbestendig
  • Vuilafstotend
  • Slijtvast
  • Zeer duurzaam
  • De vloeren voldoen aan de strenge milieu- en gezondheidsnormen van de Europese Unie. Alle producten hebben het A+ label en E1-norm voor VOC- uitstoot.

ZELF AAN DE SLAG?Dat kan. Onze leginstructie helpt je (bijna) moeiteloos op weg.Jouw prachtige pvc-vloer binnen handbereik.LIEFDE VOOR DE VLOER.........houdt hem mooi.En voor extra tips?https://www.belakos.nl/onderhoudsadvies-en-leginstructies/

Offerte aanvragen

Een vrijvlijvende offerte aanvragen

Vraag binnen 2 minuten eenvoudig een geheel vrijblijvende offerte aan voor jouw nieuwe PVC of houten vloer. Vul het formulier hieronder in en ontvang een e-mail met een prijs op maat.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.