PVC Vloeren

PVC Vloer leggen in Almelo

Wil je een PVC vloer laten leggen in Almelo? Dan zit je bij HomeFloorz precies goed. Zo bieden wij een breed scala aan verschillende, hoogwaardige vloeren in Almelo. Denk daarbij bijvoorbeeld aan PVC vloeren, parket en meer. Ons team legt daarbij de nadruk op een uitstekende service, van persoonlijk advies tot professionele plaatsing. Ontdek nu wat de perfecte vloervoor jouw ruimte is en ervaar daarbij onze passie voor kwaliteit en stijl.Binnen de kortste keren heb jij je nieuwe PVC vloer dan al liggen!

Parketvloer

Wat is een PVC vloer?

PVC vloeren zijn veelzijdig, duurzaam enesthetisch aantrekkelijk. Ze bestaan uit verschillende lagen synthetischmateriaal en zijn ontworpen om de look van hout of steen na te bootsen. Daarbijzijn er direct enkele grote voordelen van toepassing wat een PVC vloer leggenin Almelo betreft:

·      Bestand tegen vocht

·      Gemakkelijk te onderhouden

·      Ideaal voor drukkere huishoudens

Dankzij de geluiddempende eigenschappen en demogelijkheid voor vloerverwarming biedt PVC in vele opzichten maximaal comforten ultieme functionaliteit.

Zo is het ook geen verrassing dat depopulariteit van de PVC vloer zeker de laatste jaren fors in de lift zit. Maarvoor welke PVC vloer moet je dan vervolgens kiezen?

Welke soorten PVC vloeren zijn er?

Wanneer het op PVC vloeren aankomt, heb je bijHomeFloorz verschillende keuzemogelijkheden. Het is namelijk ons doel omiedereen van een optimale keuze te voorzien. Bijvoorbeeld op het gebied vanmateriaal, look en specifiek type. Zo bestaan er de volgende soorten PVCvloeren:

·      Klik PVC: Een klik PVC vloer is ideaal voor snelle renovaties. Met eeneenvoudig klik-systeem installeer je het zonder lijm of speciaal gereedschap.Hierdoor is het perfect voor huurwoningen of ruimtes die regelmatig een (kleine)renovatie vereisen.

·      Lijm PVC: Deze variant biedt een zeer stabiele en duurzame afwerking en isideaal voor commerciële of drukbezochte ruimtes. Het lijmen van de PVC-strokenop de ondergrond zorgt voor een naadloze en stevige plaatsing. Dit is ideaalvoor ruimtes waarin je zware meubels hebt of waarin er erg veel wordtrondgelopen.

·      Loose Lay PVC: Loose Lay PVC is ontworpen met het oog op flexibiliteit en een eenvoudigeinstallatie. Zo heb je geen lijm nodig om het te plaatsen, waardoor hetmakkelijk te verwijderen of te vervangen is. Daarmee is het een perfecte optievoor huurwoningen, waaraan je vaak snelle aanpassingen moet doen.

·      PVC tegels: PVC tegels combineren de esthetische aantrekkingskracht vantraditionele tegels met de voordelen van PVC, zoals vochtbestendigheid enmakkelijk onderhoud. Ze zijn een uitstekende keuze voor keukens, badkamers enandere ruimtes waar een mooie uitstraling van tegels gewenst is, maar devoordelen van PVC benodigd zijn.

·      PVC met houtlook: PVC vloeren met houtlook Imiteren de warme en natuurlijke uitstralingvan houten vloeren, terwijl ze tegelijkertijd ook de voordelen van PVC bieden. Vooralvoor ruimtes waarin je graag een houtlook ziet én onderhoudsvriendelijke envochtbestendige eigenschappen nodig hebt, is dit een slimme zet.

Benieuwd welke PVC vloeren in Almelo er bijHomeFloorz beschikbaar zijn? Neem dan nu een kijkje in ons uitgebreide assortiment.

Waarom een PVC vloer leggen in Almelo?

De gestegen populariteit van een PVC vloerleggen in Almelo heeft alles te maken met de vele sterke punten van dit typemateriaal. Zo zijn er een aantal voordelen die er duidelijk bovenuit springen:

#1: Duurzaamheid

PVC vloeren zijn uitzonderlijk duurzaam, eenbelangrijke eigenschap voor veel mensen die in de omgeving van Almelo wonen.Deze vloeren zijn goed bestand tegen intensief dagelijks gebruik, waarmee jesnelle slijtage voorkomt. Ze blijven jarenlang mooi, wat de levensduur alleenmaar ten goede komt.

De robuustheid van PVC vloeren zorgt er dusvoor dat je ze minder snel hoeft te vervangen. Hierdoor bespaar je in de kostenén ben je milieuvriendelijk bezig. En een bijkomend voordeel? Doordat PVCvloeren bestand zijn tegen vlekken en krassen, zijn ze perfect voor huishoudensmet kinderen en/of huisdieren!

#2: Onderhoudsgemak

Een onderhoudsvriendelijke vloer is toch welde wens van velen. Het komt dan goed uit dat PVC vloeren bijzonder eenvoudigschoon te maken en te onderhouden zijn. Zo vereisen ze geen specialereinigingsmiddelen of -procedures, waardoor je flink wat tijd en moeitebespaart.

Deze onderhoudsvriendelijkheid maakt PVCvloeren ideaal voor drukke gezinnen en werkenden. Het gemak waarmee je vlekkenen vuil weet te verwijderen, zorgt ervoor dat de vloer er altijd fris en nieuwuit blijft zien.

#3: Geluidsisolatie

Verder bieden PVC vloeren in Almelo een uitstekendegeluidsisolatie. Zeker voor stedelijke appartementen of juist de wat ouderehuizen is dit een groot voordeel. Het materiaal helpt om het geluid vanvoetstappen te dempen, zodat er een rustigere thuisomgeving ontstaat.

Deze eigenschap komt vooral van pas inappartementencomplexen, waar geluidsoverlast tussen verdiepingen mogelijk eenprobleem is en regelmatig voorkomt. Dankzij de geluidsisolerende eigenschappenvan PVC vloeren genieten alle bewoners van meer privacy en een rustigereleefruimte.

#4: Vochtbestendigheid

Daarnaast is een PVC vloer ook zeervochtbestendig. Dat deze vloeren bestand zijn tegen vocht en water voorkomt datze opzwellen, kromtrekken of op een andere wijze beschadigen in vochtigeomstandigheden.

Zo is het dan ook geen enkel probleem om ze teplaatsen in bijvoorbeeld keukens, badkamers en andere ruimtes waar vocht eenprobleem kan zijn.

Tot slot zorgt de vochtbestendigheid van PVCvloeren ook voor een langere levensduur en een verminderde onderhoudsbehoefte,wat ze een praktische keuze maakt voor elk huishouden.

#5: Stijlvol

Als vijfde en laatste grote voordeel bieden dePVC vloeren van HomeFloorz een breed scala aan designs, die goed aansluiten op diversearchitectuur en interieurstijlen. Ze moet je bijvoorbeeld denken aan variatiesin:

·      Kleuren

·      Patronen

·      Texturen

Dit maakt ze makkelijk te integreren in elkinterieurontwerp. Of je nu een moderne, strakke look wenst of juist een meertraditionele hout- of steenlook. PVC vloeren gaan hoe dan ook voor de juisteuitstraling zorgen.

Nu een PVC vloer leggen in Almelo

Maak jouw huis in (de omgeving van) Almelocompleet met een prachtige PVC vloer van HomeFloorz. Ons ervaren team staatklaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte vloer en zorgt voor eenvlekkeloze installatie. Profiteer nu van de vele voordelen van PVC en genietvan een stijlvolle, duurzame en praktische vloer. Bezoek ons vandaag nog enontdek de mogelijkheden! 

Wat onze klanten zeggen

Nieuwsgierig naar wat onze klanten te zeggen hebben? Bekijk onze reviews en ontdek waarom ze zo enthousiast zijn over onze vloeren

Roger heeft met zijn team onze pvc vloer gerealiseerd. Zeer goede ervaring met hem en zijn mensen gehad. Transparant en makkelijk contact en zeer vriendelijk! Denkt mee in oplossingen zonder verborgen “addertjes” onder het gras. Zeker een aanrader voor als je een mooie professioneel gelegde vloer wilt hebben!
Michel Pot
Zeer tevreden met onze pvc vloer. Fijn contact met Roger. Goede afspraken gemaakt en hij heeft zich daar keurig aan gehouden. Hij gaf ons de tip om zwarte plinten te overwegen en wat zijn we daar blij mee. Van ons krijg je een dikke tien!!

Helma van der Broek

Superblij met de gelegde vloer! Alles ging heel professioneel, er was goede communicatie van begin tot eind en het is perfect opgeleverd. Erg blij met de keuze voor Homefloorz! We raden het iedereen van harte aan.
Simone van der Sluijs

Wilt u liever op maat gemaakte Houten vloer? Dan is dit ook mogelijk bij ons.

Muur van een woning met gordijn en posters
Contact opnemen

Op zoek naar meer informatie? Wij vertellen je graag meer

Beleef jouw Homefloorz selectie in onze nieuwe showroom in Goor. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar en nemen je graag mee in de nieuwste vloertrends. Samen selecteren we jouw ultieme droomvloer. Want eenmaal binnen zeg je wow!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.